Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "Να πει πόσα λεφτά θα χάσουν και πόσοι δημ. υπάλληλοι θα απολυθούν ο Σαμαράς"


ImageΟ εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης τόνισε ότι η κυβέρνηση επιβάλλεται να ενισχύσει το ηθικό και το φρόνημα του δημοσιοϋπαλληλικού κόσμου και να επενδύσει στις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας. 

«Με δημοσίους υπαλλήλους σε ρόλο αποδιοπομπαίων τράγων και μόνο σχέδιο το μνημόνιο, που προβλέπει απολύσεις, κάθε προσπάθεια νομοτελειακά οδηγείται σε αδιέξοδο και αποτυχία»υποστήριξε ο κ. Ζώης. 
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτέθηκε στα κόμματα της κυβέρνησης, κατηγορώντας τα ότι «συντηρούν ψευδαισθήσεις» αναφορικά με την επιμήκυνση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής. 
Συγκεκριμένα, ο κ. Ζώης αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που φέρουν τη Γερμανίδα καγκελάριο να μην συμφωνεί με την επιμήκυνση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας μας, υποστήριξε ότι με την στάση της η κ. Μέρκελ γκρεμίζει και τις τελευταίες προσπάθειες «των εταίρων της συγκυβέρνησης να συντηρήσουν τις πλάνες και τις ψευδαισθήσεις που καλλιεργούσαν προεκλογικά για αναδιαπραγμάτευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου