Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Κ.Γεωργιάδη ξεφτίλες είμαστε εμείς που παίρνουμε το λεωφορείο;


 
Όχι κ Γεωργιάδη να μην πάρετε αυτοκίνητο το οποίο να πληρώνει το Ελληνικό κράτος (δηλαδή εγώ)750 ευρώ μηνιαίως και τα διπλάσια οι βουλευτές της επαρχίας..Να πάρετε εσείς. Ένα μεταχειρισμένο 1400 σε καλή κατάσταση αξίζει 6 και 7 000 ευρώ...Δεν είναι πολλά.. Όσα ένας μηνιαίως μισθός σας.Με περιέργεια ρωτώ:

Υπάρχει βουλευτής που δεν έχει προσωπικό αυτοκίνητο και προτιμά να του πληρώνει το κράτος;Τόσο πολύ ...πτωχοί είστε;Και πως βρήκατε τα χρήματα για να "διαφημίσετε την πραμάτεια σας";... συγνώμη την φιλοπατρία σας  ήθελα να πω!!!
Να λοιπόν γιατί τα"δίνετε "όλα" για να βγείτε βουλευτής.Για τα προνόμια!Και δεν το λέω για εσάς μόνο αλλά για τους περισσότερους.βουλευτές.Τα προνόμια σας ενδιαφέρουν μόνο.Σας ενδιαφέρει ο"μπόντιγκαρντ" (μας ανεβάζει το ίματζ,να σκάσουν οι οχτροί μας),σας ενδιαφέρει η τιμητική θέση σε κάθε εκδήλωση,1η καρέκλα - πρώτο τραπέζι πίστα(τραβάμε το βλέμμα της γκόμενας-ου)...Και κ.Γεωργιάδη,τιτάνα της πολιτικής,ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ,αυτός δηλαδή που σας ψήφισε με τα Μ Μ Μεταφοράς κυκλοφορεί.Που είναι το εξευτελιστικό;Α.... για σας είναι εξευτελιστικό.Ο "υπηρέτης του λαού" ο βουλευτής είναι τελικά για το ...θεαθήναι.Για τα μάτια του κόσμου!Για να έχουμε να λέμε δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου