Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Περιοδεία Κουίκ σε πέντε εκλογικές περιφέρειες


Με απόφαση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, μετά από εισήγηση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Μαρκόπουλου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ ανέλαβε την ευθύνη της βουλευτικής εκπροσώπησης πέντε εκλογικών περιφερειών της χώρας, όπου οι Aν. Έλληνες δεν εξέλεξαν εκπρόσωπό τους για το Κοινοβούλιο....

Ο Τέρενς Κουίκ, σε συνεννόηση και συνεργασία με τους τοπικούς πολιτευτές και τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών του Κινήματος, θα προωθεί εντός και εκτός Βουλής, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού του έργου και όλα τα θέματα που θα αφορούν τις εξής εκλογικές περιφέρειες: Λέσβος, Χίος, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα και Ζάκυνθος.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 28/29 Ιουλίου, επισκέφθηκε τη Λέσβο, όπου είχε πολύωρη συνεργασία με τον Τομεάρχη Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, πρώην Βουλευτή και επικεφαλής Πολιτευτή των Αν. Ελλήνων του νησιού Σπύρο Γαληνό.

Κατέγραψαν και ιεράρχησαν τα σημαντικότερα προβλήματα που πρέπει να προωθηθούν σε Υπουργεία και Βουλή, όπως Καλλικράτης, Πύλες Εισόδου, Ενεργειακό, τουριστική αναβάθμιση, γεωργία- κτηνοτροφία, οδικό δίκτυο, τοπικά οικονομικά θέματα που επηρεάζονται ή άπτονται της Τουρκίας κλπ.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε στη περιοχή Μανταμάδο το ναό των Ταξιαρχών όπου προσκύνησε και κατέγραψε από τον εφημέριο Παπά - Στρατή, τα εκκρεμούντα ζητήματα της διάσωσης του Αγίου Στεφάνου, του αρχαιότερου ναού του νησιού και της ανέγερσης νέου σύγχρονου γηροκομείου κυρίως με αυτοχρηματοδότηση από τα έσοδα του ναού των Αρχαγγέλων.

Σημαντικότατη ήταν και η συνάντηση στο Μόλυβο, τόσο με τον Αντιδήμαρχο της περιοχής Λευτέρη Βογιατζή, όσο και με τα μέλη του Δ.Σ. της πρωτοποριακής τουριστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Ο φορέας, που έχουν ιδρύσει όλα ανεξαιρέτως τα επαγγελματικά σωματεία της περιοχής.

Η επίσκεψη στη Λέσβο έκλεισε με συνάντηση με τη Πρόεδρο του Συλλόγου 
Ελληνοαμερικανών Λέσβου και δημοσιογράφο Ντόρα Πολίτη, προκειμένου ο Τέρενς Κουίκ να ενημερωθεί για τη υπόθεση του 23χρονου μοτοσυκλετιστή αστυνομικού Στρατή Δούκα ο οποίος από εγκληματική ενέργεια, την ώρα καταδίωξης, πριν τρία χρόνια, έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου