Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Καμμένος: Εξεταστική με αφορμή τις δηλώσεις Ρουμελιώτη


Καμμένος: Εξεταστική με αφορμή τις δηλώσεις Ρουμελιώτη
Πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής με σκοπό τη διερεύνηση των πολυσηζητημένων δηλώσεων του Παναγιώτη Ρουμελιώτη σε σχέση με το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, θα καταθέσουν στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Ελληνες,σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο....

Όπως προκύπτει από τον προεδρο του κόμματος, όλοι οι Έλληνες βουλευτές θα είναι παραλείπτες της πρότασης που θα επιδιώκει «να διερευνηθεί η καταγγελία που έγινε από τον πρώην μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες τις οποίες κάναμε, ότι η ένταξη της Ελλάδος στο ΔΝΤ, σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, ήταν γνωστή στον κύριο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του».

«Ήλθε η ώρα πλέον οι Έλληνες βουλευτές να αποφασίσουν αν θα μείνουν πιστοί σε αυτά που έλεγαν στον ελληνικό λαό για την σύσταση μιας και μόνης εξεταστικής επιτροπής ή θα συνεχίσουν τη συγκάλυψη στο συμμαθητή τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του», προσθέτει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ζητώντας «να υπογραφεί (σ.σ. η πρόταση) από τον αριθμό των βουλευτών που προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου