Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΩΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Όποιος πιστεύει ότι η απανθρωπιά έχει πάτο δεν έχει παρά να διαβάσει το τελευταίο φύλλο του ΣΤΟΧΟΥ. Θα διαπιστώσει ότι ο «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» του φασίστα και του ρατσιστή αποκλίνει απόλυτα από ότι έχει οριοθετηθεί ως  «Ανθρωπιά»! Θα διαπιστώσει ότι πίσω από τα προϊόντα που μοιράζονται «αποκλειστικά σε Έλληνες», χάρη στην κρατική επιχορήγηση που εξασφαλίζει η φορολογία του εργαζόμενου λαού μας, ενώ το ρουσφέτι γνωρίζει μεγάλη χρυσαυγήτικη επιτυχία, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, κρύβεται η κτηνωδία του Ναζιστή.
Πάρτε βαθιά ανάσα, κλείστε τη μύτη σας και μοιραστείτε μαζί μας την ανάγνωση λίγων γραμμών από την εφημερίδα της νεοναζιστικής οργάνωσης:
«Το πρωί της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2012, στη διασταύρωση Τροίας και Πατησίων, ένα μηχανάκι που οδηγούσε ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού θέρισε μια Πολωνή με τα δίδυμα παιδιά της. Επί 5 μέρες όλα τα κανάλια μετέδιδαν ζωντανά ανταποκρίσεις από το Νοσοκομείο για να μάθει ο Ελληνικός λαός αν χαροπαλεύουν ή διέφυγαν τον κίνδυνο τα τρία μέλη της Πολωνο-οικογένειας. Συγχρόνως, η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού διέταξε δεκάδες υπαξιωματικούς να σπεύσουν στο νοσοκομείο να δώσουν αίμα στα θύματα του Τροχαίου, για να μην κατηγορηθεί το Πολεμικό Ναυτικό για Ρατσισμό! Την ίδια ώρα, ουδείς ασχολείται με τους Έλληνες που σκοτώνουν ή ξυλοφορτώνουν καθημερινώς οι Αλλοδαποί εισβολείς! [.]Ακούγεται ότι το Ελληνικό Κράτος ετοιμάζεται να δώσει βαρβάτη σύνταξη στην Πολωνέζα με τα δίδυμα. Πάνω απ’ όλα να μην μας πουν Ρατσιστές..» 
ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου