Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Π. Καμμένος: "Συγκυβέρνηση συγκάλυψης των σκανδάλων"


   Η σημερινή είναι η τέταρτη κυβέρνηση Σημίτη ουσιαστικά, σχολίασε μιλώντας στις προγραμματικές δηλώσεις ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Σχολίασε το χειροκρότημα των βουλευτών της ΝΔ προς τον κ. Βενιζέλο λέγοντας πως αποδεικνύει το στημένο παιχνίδι της τρικομματικής κυβέρνησης. Κατήγγειλε επίσης σχέδιο κατάργησης της εθνικής κυραρχίας.
«Τέταρτη κυβέρνηση Σημίτη»
Για ένα απόλυτα στημένο παιχνίδι που παίζεται από το 2000, και έφερε όπως είπε, την «τέταρτη κυβέρνηση Σημίτη», η οποία συνεχίζει το σχέδιο εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και την μείωση της εθνικής κυριαρχίας, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων.
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «συγκυβέρνηση συγκάλυψης των σκανδάλων» και υποστήριξε ότι σχηματίστηκε προκειμένου να διασφαλίσει ότι κανείς από όσους εμπλέκονται δεν θα λογοδοτήσει.
Ο Πάνος Καμμένος, δήλωσε ακόμα ότι τη Δευτέρα, το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση νόμου για την κατάργηση του «νόμου Ραγκούση» ενώ παράλληλα κάλεσε τους βουλευτές να στηρίξουν την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για το PSI.
«Η κυβέρνηση Σαμαρά εξαπάτησε προεκλογικά τους Έλληνες πολίτες, Καμία δέσμευση και κανένα μέτρο από αυτά που είχε εξαγγείλει δεν υπάρχει στις προγραμματικές του δηλώσεις. Δεν έλεγε αλήθεια όταν προεκλογικά υποσχόταν επαναδιαπραγμάτευση. Η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου τελείωσε, Δεν υπάρχει. Αποσύρθηκε και αυτή η προεκλογική δέσμευση όπως αποσύρθηκαν και όλες οι άλλες.
Πιστεύετε ότι με ψεύτικα διλήμματα θα υφαρπάξετε την ψήφο του ελληνικού λαού. Αυτή η πολιτική σας όμως δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί από ένα πατριωτικό κίνημα. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Υπάρχει η αντιπρόταση, καταργώντας τα μνημόνια και διώχνοντας τους εξουσιαστές της χώρας. Εμείς καταψηφίζουμε τις προγραμματικές δηλώσεις που οδηγούν στην εξαθλίωση τους Έλληνες πολίτες. Καταψηφίζουμε αυτή την κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Καμμένος.
«Ο κ. Παπανδρέου άνοιξε την πόρτα στους νταβατζήδες των τραπεζών»
Τρεις χιλιάδες έλληνες αυτοκτόνησαν και τους χτυπούν την πόρτα οι νταβατζήδες των τραπεζών και είναι οι ίδιοι νταβατζήδες που τους άνοιξε την πόρτα ο κ. Παπανδρέου, δήλωσε στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
"Η τρόϊκα είναι συνδυασμός μπαταχτζήδων και αυτοί είναι άραγε που θα ελέγξουν τις συμβάσεις της Siemens;», αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος και κατήγγειλε ότι η συγκυβέρνηση έγινε για να σβήσουν τα σκάνδαλα και τα αδικήματα εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή.Έκανε επίσης λόγο για αδίκημα της εσχάτης προδοσίας το οποίο δεν θα παραγραφεί.
«Στημένες» οι αποκρατικοποιήσεις
Ένημέρωση της Βουλής για τη σύμβαση που φέρεται να έχει υπογράψει το ελληνικό δημόσιο με τον EFSF, ζήτησε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος εκτιμώντας ότι εκτός από τις υπογραφές Σαμαρά και Βενιζέλου δεν υπάρχει τίποτε που να δεσμεύει τη χώρα. Αναρωτήθηκε μάλιστα πως καταβάλλονται οι τόκοι του δανείου αν δεν έχει υπάρξει σύμβαση.
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε άμεση κατάργηση του Μνημονίου και προέβλεψε ότι έρχεται το Μνημόνιο 3 γι΄αυτό και όπως τόνισε το κόμμα του καταψηφίζει την συγκυβέρνηση.
"Η ομιλία του Πρωθυπουργού χθες είχε χθες ίδιες επτά αναφορές με αυτές του κ. Παπαδήμου. Αναρωτιέμαι αν είναι το ίδιο πρόσωπο που τις έγραψε», είπε ακόμη ο κ. Καμμένος και επικαλέστηκε τις προβλέψεις για αύξηση της ύφεσης και της ανεργίας με τη συνέχιση αυτής της πολιτικής.
Χαρακτήρισε στημένες τις αποκρατικοποιήσεις για να σταματήσει να υπάρχει βιομηχανία και να ευνοηθούν οι ανταγωνιστές στο εξωτερικό. Αναρωτήθηκε επίσης σε ποιον θα δοθεί ο ΟΠΑΠ και υποστήριξε ότι το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας είναι όσα υπαγορεύει το χρηματιστηριακό κεφάλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου