Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"Άλλος για τη βάρκα μας!!!"


Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ καταρρέει, τα κορυφαία στελέχη ερίζουν μεταξύ τους για το εάν έχουν διαβάσει το μνημόνιο και με ποιο τρόπο θα πρέπει να γίνει η εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

Και μπορεί όσοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν το «τιμόνι» του κόμματος να κρατούν δημοσίως χαμηλούς τόνους, ωστόσο παρασκηνιακά οι διαβουλεύσεις των «δελφίνων»είναι έντονες. Τα συντροφικά «μαχαιρώματα» δίνουν και παίρνουν, με το κόμμα να παρουσιάζει εικόνα πλήρους αποσύνθεσης. Και όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει το κλαμπ αυτών που θέλουν να συμμετάσχουν στην κούρσα διαδοχής....


Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι η ατάκα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος σχολιάζοντας τα της διαδοχής είπε χαριτολογώντας σε πολιτικό ‘πηγαδάκι’: «Άλλος για τη βάρκα μας;».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται ενοχλημένος από τη στάση και τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και από σήμερα ξεκινά κύκλο επαφών και συσκέψεων . Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, το γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Πέτρο Ευθυμίου και Χρήστο Πρωτόπαππα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου επιθυμεί να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορεί να τίθεται σε αμφισβήτηση η συνοχή της ΚΟ και πολύ περισσότερο να διακυβεύεται το έργο της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου