Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Έβριζαν Βενιζέλο & Παπανδρέου σε συγκέντρωση-φιάσκο


Σε φιάσκο εξελίχθηκε η συγκέντρωση και η ομιλία του Ε.Βενιζέλου στο πάλαι ποτέ προπύργιο του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα. Μερικές εκατοντάδες οπαδοί σε μία συγκέντρωση που σε τίποτα δεν θύμιζε τους "σεισμούς" των προεκλογικών συγκεντρώσεων του ΠΑΣΟΚ σε παλαιότερες εκλογές.
 
Και μέσα σε αυτή την παρακμιακή ατμόσφαιρα κατά την έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου απο το κλειστό γυμναστήριο που μίλησε αγανακτισμένος πολίτης τον προπηλάκισε και επιχείρησε να κινηθεί προς το μέρος του αλλά παρενέβη η αστυνομία και ο πολίτης απωθήθηκε.
 
Προπηλακισμούς όμως είχαμε και στην έξοδο από τους συγκεντρωμένους άνεργους στην οδό Φαβιέρου που παρέμεναν στην περιοχή και εξακολουθούσαν να φωνάζουν "κλέφτες" και συνθήματα όπως "Αλήτες, χήτες ταγματασφαλίτες" "ψωμί, παιδεία, ελευθερία η χούντα δεν τελείωσε το 73".

Ένας νεαρός φώναζε με οργή "Είμαι 30 χρόνων και είμαι άνεργος. Με κατάντησαν άχρηστο".

Νωρίτερα στις 21.05 ολοκληρώθηκε η ομιλία Βενιζέλου στην ΕΑΠ με το μήνυμα ότι η νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι εφικτή. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε στο βάθρο όλους τους υποψηφίους βουλευτές, ενώ τελευταίος ανέβηκε ο Γιώργος Παπανδρέου. Άπαντες αποδοκιμάστηκαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου