Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Π. Κάμμενος στον ΣΚΑΙ: "Δεν αναγνωρίζω τα μνημόνια, είναι άκυρα"



Βέβαιος ότι πίσω από το σκάνδαλο των υποβρυχίων κρύβονται πολλά ακόμη πολιτικά πρόσωπα εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Πολιτών Πάνος Καμμένοςμιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

«Μόλις προχωρήσει το σκάνδαλο των υποβρυχίων θα βγουν πολλά στη φόρα, πρέπει να επεκτείνουν την πτέρυγα του Κορυδαλλού, είναι πάρα πολλοί στην ουρά» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Αβραμόπουλος έπρεπε να είχε καταγγείλει τις συμβάσεις που υπογράφηκαν στον Σκαραμαγκά πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Πολιτών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «λένε παραμύθια και είναι υπάλληλοι της τρόικας». «Ποιον δουλεύουν ότι θα μειώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ, αυτοί το υπέγραψαν» διερωτήθηκε.

«Θέλουν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες για να πάρουν τα πάντα. Από το ευρώ δεν μας βγάζει κανείς γιατί το έχουμε πληρωμένο. Από το μνημόνιο βγαίνουμε μόνοι μας» είπε ο κ. Καμμένος. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε κόψιμο χρήματος και μεταφορά χρημάτων από τα πλουσιότερα στα φτωχότερα κράτη – μέλη.

Τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει τα μνημόνια είναι άκυρα και αντισυνταγματικά και η χώρα θα προχωρήσει με ανάπτυξη, ενώ επανέλαβε ότι θα επανακρατικοποιήσει την ΤτΕ.

«Ο κ. Σαμαράς την 6η Μαΐου δεν θα έχει τη δυνατότητα να παίξει με τον ελληνικό λαό για να ζητήσει επαναληπτικές εκλογές. Ο κ. Σαμαράς πρόδωσε τους πάντες δεν μπορεί να κοροϊδεύει κανέναν» σημείωσε επίσης για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου