Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Νυχτερινή έκτακτη σύσκεψη της trilateral του ΠΑΣΟΚ!


  
Image
 "Οι συνωμότες της νύχτας" ή η επόμενη ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό το φαβορί Α.Λοβέρδο (πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις ως επόμενος ηγέτης του Κινήματος); Ότι και να είναι συναντώνται αιφνιδιαστικά,  αργά απόψε το βράδυ, οι Α. Λοβέρδος, Α. Διαμαντοπούλου και Γ. Ραγκούσης, από την οποία θα προκύψουν και οι αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν τις επόμενες ημέρες στο κυβερνητικό αλλά και εσωκομματικό πεδίο.
 
Και οι τρεις έχουν λάβει το τελεσίγραφο του Ε.Βενιζέλου: "Εγώ δεν φθείρομαι άλλο, τα επόμενα μέτρα να τα πάρει η επόμενη κυβέρνηση, εκλογές το συντομότερο". Η θέση του Ε.Βενιζέλου βρίσκεται στον αντίποδα της πρότασης Διαμαντοπούλου για παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, για την οποία οι πληροφορίες λένε ότι δε συμφωνεί απολύτως ο Α. Λοβέρδος.
 
Ο Ε.Βενιζέλος, μετά την σημερινή του διαφοροποίηση από την πορεία κυβέρνησης και κόμματος μεταξύ Οκτωβρίου 2009 και Ιουνίου 2011, δείχνει να έχει αντιληφθεί ότι κοντεύει να χάσει το τρένο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ καθώς μόνο ζημιά του προκαλεί η παραμονή στην θέση του ΥΠΟΙΚ. Ειδικά το χαράτσι των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ του έχει κάνει τεράστια ζημιά.
 
Πάντως ο Α.Λοβέρδος φέρεται να συμφωνεί περισσότερο με τον Ευ. Βενιζέλο που είπε ότι εφόσον υπάρξουν νέα μέτρα, που είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν , αυτά πρέπει να ληφθούν από μία κυβέρνηση με νωπή εντολή, εννοώντας ότι αυτή δεν είναι η σημερινή κυβέρνηση Παπαδήμου.

Στη συνάντηση των Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου και Ραγκούση αναμένεται να συζητηθεί και να αποφασιστεί και η επόμενη παρέμβασή τους, στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι έτοιμη η νέα παρέμβασή τους με κείμενο που θα υπογράφουν από κοινού για το τι πρέπει να γίνει στο ΠΑΣΟΚ.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου