Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

TEΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ»Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, από το βήμα τηςΒουλής και πριν την τοποθέτησή του για το νομοσχέδιο της Παιδείαςέκανε την εξής παρέμβασηαπευθυνόμενος στον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου Χρήστο Μαρκογιαννάκη:

«Σήμερα το πρωί ανοίγοντας τις εφημερίδες ντράπηκαΝτράπηκα που είδα φωτογραφίες εκείνων πουείναι Οικονομικοί Δολοφόνοι της Ελλάδας να έχουν διαβεί το κατώφλι της Βουλής για ναεπισκεφθούν στο εδώ γραφείο του τον κΒενιζέλο.

Θα παρακαλέσω θερμά όποιον πολιτικό αρχηγό θέλει να βλέπει την τρόικανα τη βλέπει στο κομματικό του γραφείο καιόχι στο ναό της Ελληνικής ΔημοκρατίαςΗ τρόικα δεν είναι αποδεκτή από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στουςχώρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου....


Και παρακαλώ πολύ κ.Πρόεδρεγια τις δικές σας τις ενέργειες στους αρχηγούς των κομμάτων οι οποίοι είναι ταγμένοι στουςτοκογλύφους.

Και πολύ περισσότερο όταν από σήμερα 1η Αυγούστου ξεκινάει η υπόθεση με τις χειροπέδεςτους Εισαγγελείςτις κατασχέσειςτιςυποθήκες του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων που δεν ήταν οι απατεώνες μέχρι προχθέςαλλά οι συνειδητοί πολίτεςΕίναι οιφορολογούμενοι οι οποίοι  από σήμερα δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν τις εφορίες τουςαφού δεν υφίστανται οι ρυθμίσεις των 60δόσεων που είχατε εσείςη Βουλή των Ελλήνωνψηφίσει τον Ιανουάριο.

Αυτές τις ρυθμίσεις σας τις πήρε πίσω ο νόμος Τόμσεν με μία απίστευτη υπαναχώρηση που αποτελεί καταισχύνη τουκοινοβουλευτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου