Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Αιχμές Ανεξάρτητων για τα αποτελέσματα της σύσκεψης των «τριών»


Αιχμές Ανεξάρτητων για τα αποτελέσματα της σύσκεψης των «τριών»
 Αιχμές άφησαν στην ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τα αποτελέσματα της σύσκεψης των κυβερνητικών εταίρων, ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα στα …θέματα διαφάνειας.

Η ανακοίνωσή των Ανεξάρτητων αναφέρει συγκεκριμένα: «Είναι αυτονόητο ότι η νομιμότητα, η διαφάνεια και η αξιοποίηση πρέπει να ορίζουν κάθε κίνηση αποκρατικοποίησης επισημαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους, σχολιάζοντας την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο μέγαρο Μαξίμου, και εκφράζουν την απορία τους για την έμφαση που δόθηκε στις δηλώσεις τους για την «νομιμότητα και τη διαφάνεια». ...


«Όταν οι κ. Βενιζέλος-Κουβέλης μιλούν για αποκρατικοποιήσεις «νομιμότητας και διαφάνειας», «αξιοποίησης και όχι εκποίησης»τι ακριβώς επιδιώκουν; Να προειδοποιήσουν τον κ. Σαμαρά για κάτι που άκουσαν και δεν τους άρεσε λαμβάνοντας εξαρχής έμμεσες αποστάσεις, ή να ρίξουν στάχτη στα μάτια όλων μας;», αναρωτήθηκαν οι Αν. Έλληνες. Επισημαίνουν επίσης ότι πρέπει «να ξέρει το τρίδυμο των προθύμων του Μνημονίου ότι έχουν γνώση οι φύλακες» και προσθέτουν ότι «τους παρακολουθούμε στενά και σε κάθε ατόπημα γύρω από τη δημόσια περιουσία θα μας βρουν δυναμικά εμπρός τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου