Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Καμμένος:Οι βουλευτές μας θα ψηφίζουν κατά συνείδηση


Φωτογραφία για Καμμένος:Οι βουλευτές μας θα ψηφίζουν κατά συνείδηση

Ο Π. Καμμένος, προέτρεψε τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων «να ψηφίζουν πάντα κατά συνείδηση», στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας. Είναι η πρώτη φορά που ζητείται κάτι τέτοιο από πρόεδρο κόμματος, τουλάχιστον δημόσια. «Σε εμάς πέφτει το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης του αστικού και πατριωτικού χώρου», προσδιόρισε τη φυσιογνωμία των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος στους βουλευτές, ενώ ανακοίνωσε ποιοι θα αναλάβουν την κοινοβουλευτική της εκπροσώπηση. 

Νωρίτερα, αμέσως μετά την ορκωμοσία, ο κ. Καμμένος σε δήλωσή του επανέλαβε πώς «αυτά που λέγαμε πριν από τις εκλογές, θα τα ακολουθήσουμε και θα τα τιμήσουμε και μετά τις εκλογές. Οι συγκυβερνώντες αποφάσισαν να ανατρέψουν τις υποσχέσεις με τις οποίες υπέκλεψαν την ψήφο του ελληνικού λαού. Θα μας έχουν απέναντί τους. Απέναντι στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών και της ελληνικής οικογένειας. Απέναντι στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας», προαναγγέλλοντας σκληρή αντιπολίτευση.

Στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα , ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Πέφτει πολύ μεγάλο βάρος πάνω μας. Οι πολίτες περιμένουν πολλά από εμάς. Ο προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και από τους πολίτες που μας ψήφισαν , αλλά και από όσους δεν μας ψήφισαν. Είστε βουλευτές όλων των Ελλήνων »

Υπογράμμισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελούν τον κύριο κορμό της αντιπολίτευσης: «Σε εμάς πέφτει το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης του αστικού και πατριωτικού χώρου.»

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε επίσης ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι το κυριότερο Όργανο του κόμματος και κάλεσε όλους τους βουλευτές του Κινήματος να ψηφίζουν πάντα κατά συνείδηση.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανήγγειλε και επίσημα ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλο, με αναπληρωτές γραμματείς της Κ.Ο. τον βουλευτή Β Πειραιά Γιάννη Κουράκο και τον βουλευτή Α Πειραιά Παναγιώτη Μελά.

Εκτός του ήδη ανακοινωθέντα ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουικ, αναγγέλθηκαν από τον κ. Καμμένο ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κατά τομείς, ο βουλευτής Ηρακλείου καθηγητής Νότης Μαριάς και ο βουλευτής Β Αθηνών Βασίλης Καπερνάρος.

Τέλος ο Πρόεδρος του Κινήματος ανήγγειλε ως Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού τον πρώην Βουλευτή Λάρισας Χρήστο Ζώη.
planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου