Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Καραμανλής η τανκς! Ένα πολύ κοντινό μακρινό σενάριο...


kourdistoportocali 

 Από τον Βασίλη Μπόνιο 

Καραμανλής η τανκς!
Αν σας ακούγετε εξωπραγματικό το σύνθημα του 1974, ξανασκεφθείτε το.
Σε λίγες ώρες κοντά στους 200 βουλευτές από τους 300 της Βουλής θα υπερψηφίσουν το νέο Μνημόνιο.
Από το επόμενη μέρα ένα κύμα απεργιών και διαδηλώσεων θα συγκλονίζουν τη χώρα....

Οι Ευρωπαίοι παρά την αποδοχή του Μνημονίου από τα 2/3 των βουλευτών θα βρίσκουν διάφορα προσκόμματα να καθυστερούν την εκταμίευση των χρημάτων.
Το πιο πιθανό είναι το Μάρτιο να δώσουν μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στα ομόλογα που πρέπει να πληρωθούν κοντά στα  14δις ευρώ.
Μέσα σε ένα κλίμα εκβιασμού και σπρώχνοντας την εκταμίευση των δανεικών από μήνα σε μήνα δεν θα επιτρέπουν την διεξαγωγή εθνικών εκλογών.
Οι απελπισμένοι πολίτες βγαίνουν στους δρόμους και κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα, όπου δεν χρειάζεται να πληρώνουν ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ.
Τα ποσοστά της ΝΔ θα βρεθούν κοντά στο 15% μια και ο κωλοτούμπας Σαμαράς –Κομανέτσης θα πληρώσει πολύ ακριβά τις  οβιδιακές  μεταμορφώσεις του. Οι γαλάζιοι βουλευτές ένας μετά τον άλλο εγκαταλείπουν το μαντρί και ανεξαρτητοποιούνται. 
Το κόμμα του Καμμένου φλερτάρει με το 12%!
Το πολιτικό προσωπικό βρίσκεται σε αδιέξοδο. 
Και τότε ο λαός μέσα στην απελπισία του στρέφεται στον Καραμανλή που στο μεταξύ θα έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του.
Έναν Καραμανλή ο οποίος στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2009 είχε μιλήσει για σκληρά οικονομικά μέτρα-άσχετα αν στη διάρκεια της θητείας του εκτίναξε το χρέος.
Σε λίγους μήνες από σήμερα στην καιόμενη Ελλάδα ο Καραμανλής που είπε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν θα μοιάζει με σανίδα σωτηρίας.
Μια κοινή του εμφάνιση με τον Πάνο Καμμένο και τον Μίκη Θεοδωράκη καθήμενο στο αναπηρικό καροτσάκι θα δημιουργήσει την αίσθηση ενός υπερκομματικού πατριωτικού μετώπου.
Ο Κινέζος πρωθυπουργός και ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον καλούν να επισκεφθεί τη Μόσχα και το Πεκίνο αντίστοιχα
Καθώς θα επιστρέφει στο αεροδρόμιο τον υποδέχονται πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες και του ζητούν να σώσει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ.
Εκείνος δακρυσμένος λέει ναι και μια νέα φάση της σύγχρονης ιστορίας ξεκινά. Οι εκλογές που γίνονται τον Σεπτέμβριο δίνουν στον Καραμανλή (επικεφαλής της ΝΔ η ενός πατριωτικού μετώπου) το τρελό ποσοστό του 56%!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου