Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πετσάλνικος, Έξαρχος και Ευθυμίου «Μαζεύουν» τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΤΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Ο ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ.
Τη διασφάλιση ότι θα τηρηθεί πιστά η κομματική γραμμή κατά την κρίσιμη ψηφοφορία της τροπολογίας για το ειδικό τέλος ακινήτων φαίνεται ότι έχουν πετύχει ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, κ. Βασίλης Εξαρχος, με τη συνδρομή του κ. Πέτρου Ευθυμίου.

Οι «τρεις σωματοφύλακες» της κοινοβουλευτικής συνοχής του κυβερνώντος κόμματος επιδίδονται σε συνεχόμενες επαφές με όλους εκείνους τους βουλευτές, που με δηλώσεις άφησαν να εννοηθεί ότι θα διαφοροποιηθούν στις ψηφοφορίες, προκειμένου να τους συνετίσουν, αναλύοντάς τους την κρισιμότητα της κατάστασης.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Πετσάλνικος πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας συνάντηση με τον κ. Γιάννη Βούρο, με αποτέλεσμα τη σημερινή επιστολή του βουλευτή, με την οποία ξεκαθαρίζει την στήριξή του στην κυβέρνηση.

Τηλεφωνική επαφή με τον κ. Βούρο είχε και ο κ. Έξαρχος, ο οποίος δέχθηκε στο γραφείο του και τους κ.κ. Βασίλη Κεγκέρογλου και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Πάντως, οι τελευταίες εκτιμήσεις του κοινοβουλευτικού επιτελείου αναφέρουν ότι η σημερινή ψηφοφορία θα λήξει αναίμακτα για την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου