Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Καμμένος: «Ο Σαμαράς έκανε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα»!


 Καμμένος: «Ο Σαμαράς έκανε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα»!

Αιχμηρός απέναντι στη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Παράλληλα έκανε άνοιγμα προς όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογιών και χαρακτήρισε επικίνδυνη την πολιτική Σαμαρά που τα βάζει με την Αριστερά.

Κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει κάνει ποτέ ηγέτης....

«Σε μία νύχτα, άλλαξε άποψη, δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε» ανέφερε, λέγοντας ότι σε διάλογο που είχε μαζί του το προηγούμενο βράδυ πριν από την συζήτηση για κυβέρνηση Παπαδήμου, του είπε «πώς με κόβεις, εγώ θα ψηφίσω;». 

Την άλλη μέρα, πρόσθεσε, « βλέπω όλα να αλλάζουν και να λέει η ΝΔ ότι δίνει άφεση αμαρτιών και να ψηφίζει την κυβέρνηση παπαδήμου την κυβέρνηση Goldman Sachs δηλαδή». Σε ερώτηση για το αν ο Αντώνης Σαμαράς τον δυσαρέστησε ή τον απογοήτευσε σημείωσε:
«Ούτε με δυσαρέστησε ούτε με απογοήτευσε έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει κάνει ηγέτης μίας παρατάξεως»

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποκάλυψε ότι την μέρα που είπε ότι δεν θα ψηφίσει κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Αντώνης Σαμαράς τού είπε, ότι οι πιέσεις από το ΕΛΚ ήταν τεράστιες.
Παράλληλα αποκάλυψε πως οι νεοφιλελεύθεροι του κόμματος ήθελαν η Νέα Δημοκρατία να πει «ναι» και στο πρώτο μνημόνιο. 

Συνέταιροι ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο Πάνος Καμμένος παρατήρησε ότι οι ποινικές έγιναν πολιτικές ευθύνες δηλαδή «όλοι αθώοι και τα λεφτά έξω στην Ελβετία».

Ο ένας κηπουρός βρίσκεται στις Βρυξέλλες (Δημήτρης Δρούτσας) και ο άλλος στο Παρίσι, ( Κ. Μπιρμπίλη). Όλοι είναι τακτοποιημένοι με μεγάλους μισθούς και την απόλυτη προστασία της σημερινής συγκυβερνήσεως
Διαπίστωσε επίσης πολιτική κατρακύλα.

Από τη μια με τον κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος διώκεται για πλαστογραφία, αν ήταν κλητήρας θα χε φύγει, ενώ γίνεται η αντικαστάσταση προσφάτως του υπουργού Οικονομικών με τον Φ. Σαχινίδη που αλλοίωσε τα στοιχεία.

Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ότι ο εκβιασμός που κάνουν στους Ελληνες κυρίως σε αυτούς της τρίτης ηλικίας έχει ναζιστικά χαρακτηριστικά.

Δεν αναγνωρίζουμε το επαχθές χρέος

Ο Π. Καμμένος σημείωσε ότι δεν είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα με το μνημόνιο, αντίθετα, όπως είπε, θέλουν να μας δέσουν.

Το χρέος που έχουμε είναι τοκογλυφικό, ενώ η ΕΚΤ δάνειζε για Ελλάδα με 1% αντί να μας δώσουν αυτό το δάνειο, οι ευρωπαικές τράπεζες και κυρίως οι γερμανικές μας δάνειζαν με 6 και 7%.

Αυτό το χρέος, ανέφερε, δεν το αναγνωρίζουμε είναι επαχθές και άκυρο αναγνωρίζουμε μόνο το κεφάλαιο.

Αν συνεχίσουμε με αυτήν την τακτική, εκτίμησε ότι φέτος τον Οκτώβριο δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου