Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αυτός ο νόμος δεν θα ψηφισθεί, η κυβέρνηση θα ανατραπεί



ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και περικύκλωση - αποκλεισμός της Βουλής από σωματεία και συνελεύσεις.
Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα! Μπαίνουμε σε βδομάδα αποφασιστικής αναμέτρησης του κινήματος και του εργαζόμενου λαού με τη «χούντα» κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ. 

Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να σηκώσουν ένα πέπλο αποπροσανατολισμού με την«παράγκα» του ποδοσφαίρου, όλοι βλέπουν ότι «το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο» όσον αφορά στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τις δήθεν διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - ΕΕ. 

Η κατάθεση του εφιαλτικού Μνημονίου ΙΙ και του άγριου Εφαρμοστικού Νόμου, από τον Β. Βενιζέλο, έκαψε βίαια όποιες αυταπάτες, είχαν γεννηθεί σε ένα κομμάτι της κοινωνίας και της βάσης που έχει απομείνει στο ΠΑΣΟΚ. Ο βιασμός της κοινωνίας δεν γίνεται πιο ανεκτός λόγω μιας… άλλης αφήγησης. Τα μέτρα είναι κατά κοινή ομολογία χειρότερα από όσα ακούγονταν προ 20ημέρου, πάνε να λιώσουν στην κυριολεξία τους μισθωτούς, τους φτωχούς και τα κατώτερα μεσαία στρώματα, ενώ οι γνωστές συντεχνίες των επιχειρηματιών, των εφοπλιστών, των καταναλαρχών και των μιζαδόρων - λαμογιών, μένουν στο απυρόβλητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου