Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ

Κρεμαστινός: «Ο καθένας διαμαρτύρεται για το δικό του πρόβλημα»

«Τα πράγματα στη χώρα μας έχουν φτάσει σε ανησυχητικό στάδιο. Για μένα, το κυριότερο θέμα είναι το πρωτοφανές φαινόμενο, να γεμίζει ο κόσμος τις πλατείες, να διαμαρτύρεται ο καθένας για το δικό του πρόβλημα - το οποίο το σέβομαι - αλλά να μην προτείνει καμία λύση αυτός ο κόσμος. Δηλαδή, αυτός ο κόσμος είναι αποπροσανατολισμένος», εκτίμησε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημ. Κρεμαστινός.

Ερωτηθείς για το θέμα της συναίνεσης, ο Δημ. Κρεμαστινός σημείωσε ότι «συναίνεση σημαίνει κοινό πρόγραμμα, όσον αφορά στο μνημόνιο 1 ή το 2 ή το 3 - δεν ξέρουμε ποιο θα είναι - και σημαίνει ενημέρωση του κόσμου. Αν επρόκειτο να υπάρξει συναίνεση, θα μπορούσαν να υπάρξουν κοινά πρόσωπα στο οικονομικό επιτελείο».



ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΣΟ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΥΡΙΕ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΑΤΕΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΥΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΑ.ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ Η ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΝ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ.Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΕ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου