Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Π. Καμμένος: Θα ανατραπούν τα κόμματα του Μνημονίου


Βέβαιος ότι την Κυριακή οι ψηφοφόροι θα ανατρέψουν τα κόμματα του Μνημονίου εμφανίστηκε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Π. Καμμένος: Θα ανατραπούν τα κόμματα του Μνημονίου
«Ξεκινήσαμε από το Διαδίκτυο, το ρυάκι πολύ γρήγορα έγινε ποτάμι και την Κυριακή θα γίνειτσουνάμι, το οποίο θα συμπαρασύρει και θα ανατρέψει τα κόμματα του Μνημονίου που σήμερα συγκυβερνούν» τόνισε ο κ. Καμμένος, που περιόδευσε στη Λάρισα, προσθέτοντας ότι 48 αντιμνημονιακά κινήματα στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο κ. Καμμένος έθεσε ως ζητούμενο να στείλουν το μήνυμα στην κάλπη οι 6 εκατομμύρια συνάνθρωποί μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, οι 1,2 εκατ. άνεργοι και οι χιλιάδες επαγγελματίες που έβαλαν «λουκέτο» λόγω της πολιτικής της τρόικας.
Επίσης, έκανε λόγο για προσπάθεια λάσπης κατά του κόμματός του από οργανωμένα συμφέροντα, με πλαστογραφίες και άλλες τακτικές.
Ερωτηθείς για τους μουσουλμάνους υποψηφίους που έχει συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για Έλληνες μουσουλμάνους με ελληνική συνείδηση, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα που χρησιμοποιούν μουσουλμάνους λόγω εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου