Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω»

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω»Με το σύνθημα «Να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω» θα κατέλθουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το συγκεκριμένο σύνθημα συμβολίζει την ανάγκη να αντιστραφούν βασικές και κρίσιμες παραχωρήσεις που έγιναν σε πολλούς τομείς.

Ο Γραμματέας Προγράμματος του κόμματος, κ. Κώστας Μαρκόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ ότι οι υποχωρήσεις αυτές...
 «έγιναν τη δεκαετία του '80 και μετά ως αποτέλεσμα μιας πλασματικής ευδαιμονίας που χάρισαν τα χρηματοδοτικά πρωτόκολλα της Ε.Ε. αλλά και μιας απίθανα φοβικής και υποτακτικής ερμηνείας των πολιτικών και οικονομικών διλημμάτων που αντιμετώπισε η χώρα».

Στον τομέα της οικονομίας, το σύνθημα σημαίνει ότι θα πρέπει «να απαγκιστρωθούμε από τη δουλεία του Μνημονίου, που μας δανείζει μόνο για την αποπληρωμή των τοκοχρεολυσίων μας». Σύμφωνα με το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου, το μνημόνιο υπηρετεί μόνον τους δανειστές και αφαιρεί από τη χώρα την όποια πρωτοβουλία στην οικονομία.

Το ίδιο σύνθημα στον τομέα της εθνικής κυριαρχίας σημαίνει «να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω» που μεταφράζεται στη δυνατότητα να αποφασίζουμε για εμάς, πάντα στο πλαίσιο γεωστρατηγικών μας δεσμεύσεων, όπως για παράδειγμα στο ζήτημα του καθορισμού της ΑΟΖ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου