Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η “ανάπτυξη” των κηπουρών και κολαούζων έφερε σημαντικά αποτελέσματα στον τουρισμό…


Χωρίς απευθείας αεροπορική σύνδεση Ελλάδα-ΗΠΑ από το φθινόπωρο
Σταματά και η Delta Airlines

Να τους ψηφίσουμε! Να μην μας διαφύγει ο «αναπτυξιακός» σταυρός προτίμησης στον βασιλόφρονα κηπουρό του γΑΠ και τον κολαούζο Νικητιάδη!
 
Ρε καραγκιόζηδες, όταν κάνατε ταξιδάκια για ψώνια στις ΗΠΑ,...
 συναντήσεις με τη «Διεθνή των Ομοφιλοφύλων», το εβραϊκό λόμπυ και άλλες πίπες του κερατά… μας παραμυθιάζατε ότι «εργάζεστε» για την ανάπτυξη του Τουρισμού. Νομίζετε ότι...
 έχουμε πάθει αμνησία;
 
- Αυτό το ''νούμερο'' πότε θα το μαζέψει η σπάταλη κυβέρνηση της καταχρεωμένης Ελλάδας;
''Ζει τον μύθο του'' ως υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, ταξιδεύοντας στον κόσμο με χρήμα φορολογούμενων'Εχει ''τρελαθεί' στα ταξίδια-τουρισμό στο εξωτερικό γιά να...προβάλει τουριστικά την Ελλάδα! (kalami)
 
- Oι επαφές τους με 3ης κατηγορίας αμερικάνικα ΜΜΕ και ''Tour Operators'' παρουσιάζονται στην Ελλάδα ως ''πολύ σημαντικές''. Κάθε ''τρεις και λίγο'' στη Νέα Υόρκη (με κρατικό χρήμα), ο ένας γιά προσωπικές, επιχειρηματικές του υποθέσεις, ο άλλος γιά τ' ακίνητά του και την κόρη του. (kalami)
- Τους ξεφώνισαν στην ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ - Πήγαν, υποτίθεται, να φέρουν τουρισμό και γλεντάνε στο Μαϊάμι. Βουίζει η ελληνική κοινότητα για τις κρεπάλες, τις μυστικές συναντήσεις με Εβραίους της Αμερικής και τα γεμάτα ψέματα δελτία Τύπου... Ο κ. Γερουλάνος θα δει στην αμερικάνικη πρωτεύουσα και εκπροσώπους gay oργανώσεων. (ellinikanea)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου