Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

"Έχουμε πρόγραμμα για την παιδεία"


Ο θόρυβος που προκλήθηκε από τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος για την παιδεία στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» προκάλεσε την αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων μέσω του Τέρενς Κουίκ.
"Oι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μιλάμε με non paper", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε: "Μιλάμε με την υπογραφή μας. Και ούτε στέλνουμε σκονάκια για να καθοδηγήσουμε κονδυλοφόρους.

Αυτό είναι οι τακτικές και το θράσος εκείνων που κούρεψαν με τη ψιλή του PSI, τα αποθεματικά των Πανεπιστημίων. Τίναξαν στον αέρα τα ταμεία των ΑΕΙ και ΤΕΙ χωρίς να λογαριάσουν το παραμικρό, επειδή έτσι τους διέταξαν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες.

Όπως το ίδιο έκαναν και με τα αποθεματικά των Νοσοκομείων και των Επιμελητηρίων και ΟΛΩΝ των Ταμείων.

Βαθιά χωμένοι στις τακτικές ενός παλαιοκομματικού συστήματος που κατέρρευσε, δεν αντιλαμβάνονται ότι όταν η πατρίδα κινδυνεύει και είναι παραδομένη στις φλόγες που έβαλαν μαζί με τους εντολοδόχους τους, προέχει πρώτα να σβήσει η φωτιά. Το είπε χθες και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος. Αυτή είναι η προτεραιότητα. Αν δεν υπάρχει πατρίδα, δεν υπάρχει Παιδεία, δεν υπάρχει Πρόνοια, δεν υπάρχει τίποτα. Έχουν γίνει όλα στάχτες.

Φυσικά ΚΑΙ η Παιδεία είναι για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ από τους πρώτους στόχους στην φάση της ανοικοδόμησης της απελευθερωμένης Ελλάδας. Οι βασικές αρχές της έχουν εδώ και τέσσερις εβδομάδες αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr. Αλλά είναι σαφές, όπως έντιμα δήλωσε ο Πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος, ότι αυτό δεν μας φτάνει. Χρειάζεται την απόλυτη εξειδίκευση.

Η τελική επεξεργασία της εθνικής μας αντιπρότασης  ΚΑΙ για την Παιδεία, θα παρουσιαστεί με υπευθυνότητα πριν πάνε οι Έλληνες στις κάλπες. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα χωρίς Ρεπούση, χωρίς Δραγώνα και φυσικά με βιβλία από τη πρώτη μέρα της σχολικής περιόδου σε σχολεία που δεν θα συγχωνευτούν επειδή έτσι διέταξε η τρόικα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου