Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η Χούντα δεν τελείωσε το '73 ...ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ!

    Γράφει ο Ν.Τ.

Αυτό που συμβαίνει σε αυτήν την μικρή προεκλογική περίοδο είναι αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη «δεν υπάρχει». Θαρρείς και ζούμε διαφορετικές ζωές σε διαφορετική χώρα, θαρρείς και την πλειοψηφία των πολιτών δεν την έχει αγγίξει τίποτε. Η μνήμη του Έλληνα πολίτη είναι ασθενέστατη. Ποιοί είναι αλήθεια αυτοί που με περισό θράσσος ζητάνε την ψήφο μας δήθεν για την πατρίδα και τον λαό; 

Σκέφτηκαν μήπως τον λαό όταν τον εξαθλίωσαν και παράλληλα του απαγόρευαν να συναθροιστεί στην πλατεία συντάγματος με τον φόβο των ΜΑΤ και των συλλήψεων; Σκέφτηκαν μήπως τον λαό όταν από σπόντα ανήγγειλε ο Παπανδρέου δημοψήφισμα και ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά και την Μέρκελ έβγαλαν σπυράκια στο άκουσμα του δημοψηφίσματος; Τότε γιατί δεν είχαν εμπιστοσύνη στον λαό και στην κρίση του και τώρα σε «γλείφουν» εκτοξεύοντας παράλληλα απειλές και χαοτικούς μονόδρομους του ευρώ; Σκέφτηκαν τον λαό όταν έβαλαν την υπογραφή τους στις επιστολές υποτέλειας προς το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε. ; Σκέφτηκαν μήπως την πατρίδα όταν αυτή την στιγμή με τις υπογραφές τους έχουν πουλήσει δημόσιους οργανισμούς και υπέδαφος στους δανειστές μας; Σκέφτηκαν την πατρίδα όταν θέλουν να την δέσουν χειροπόδαρα με την συνταγματική κατοχύρωση ειδικού λογαριασμού μέσω του οποίου θα πληρώνουμε τους δανειστές μας την ίδια στιγμή που Παιδεία και Υγεία εξαθλιώνονται . Οι φόροι, τα έκτακτα τέλη έχουν σκοπό σε όλες τις χώρες του κόσμου αναποδωτικό, δηλαδή ο πολίτης πληρώνει φόρους και το κράτος έχει αναλάβει το χρέος να του προσφέρει έργα υποδομής, δωρεάν ποιοτική παιδεία, δωρεάν υγεία κλπ. Στην δική μας περίπτωση αυτό δεν συμβαίνει, αντιθέτως τα παιδιά μας φέτος δεν ειχαν βιβλία και τα νοσοκομεία εκτός του ότι δεν έχουν ούτε καν αναλώσιμα υλικά μπαίνουν στο πρόγραμμα μείωσης και ενσωμάτωσης κατά τα Καλλικρατικά πρότυπα των δήμων.

Οι ίδιοι κύριοι αποφεύγουν να μιλήσουν για τα μέτρα του Ιουνίου αξίας 11 δις ή ομορφαίνουν τον τρόπο με τον οποίο θα ενεργήσουν. Ο κύριος Βενιζέλος θέλει ακόμα και σήμερα να δείξει ποιος είναι το αφεντικό της πλατείας διοργανώνωντας την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία συντάγματος. Ήταν αυτός που έβαλε τις δυνάμεις καταστολής να σε διώξουν ρίχνοντάς σου χημικά( και σήμερα δηλώνει δημοκράτης), είναι αυτός που έβαλε τους τεράστιους ατσάλινους φράχτες λες και έκανε περίφραξη στο χωράφι του. Σήμερα όμως που ζητά την ψήφο σου αυτός και ο φίλος του ο Σαμαράς δεν σου στέλνουν ΜΑΤ αλλά σου χαϊδεύουν τα αυτιά σπέρνοντας απειλές για χαοτικές καταστάσεις μετά τις εκλογές αν αυτοί δεν είναι στην εξουσία. Το κακό με δαύτους είναι ότι δεν σε κοροϊδεύουν για πρώτη φορά. Το έχουν κάνει πολλές φορές και όσο τα χρόνια περνάνε αποθρασύνονται όλο και πιο πολύ.

Και κάτι τελευταίο αγαπητέ συμπολίτη, το δίλλημα δεν είναι αν θα είμαστε στο ευρώ ή την δραχμή. Ξέρουμε τι ζητούν τα μεγάλα κεφάλια της Ε.Ε.,θέλουν γη και ύδωρ από εμάς.Παραμένοντας στην Ε.Ε. θα παίζεις με τους δικούς τους κανόνες γιατί αυτοί είναι οι ισχυροί.Φεύγοντας από εκεί παίρνεις την τύχη στα δικά σου χέρια χωρίς κανέναν από αυτούς πάνω από το κεφάλι σου να υπαγορεύει τον αργό θάνατό σου.Έχεις την γεωργία, την πτηνοτροφία, το υπέδαφος που εσύ μπορείς να εκμεταλευτείς και όχι οι Γερμανοί και οι Γάλοι πετώντας σου ένα ξεροκόμματο ενώ ταυτόχρονα θα σε ξεζουμίζουν για να πάρουν πίσω αυτά που δήθεν τους χρωστάμε και δεν τελειώνουν ΠΟΤΕ.

Την Κυριακή εσύ είσαι το αφεντικό,την Κυριακή εσύ θα κρίνεις τον υπάλληλο-βουλευτή που θα σε εκπροσωπήσει στην βουλή των Ελλήνων, έτσι όπως ακριβώς το λέει το Ελληνικό Σύνταγμα. Αφέντης είναι ο πολίτης και όλες οι προσπάθειες των πολιτικών θα πρέπει να γίνονται υπέρ του πολίτη, και όχι να σε σαπίζουν στο ξύλο επείδη δεν αντέχεις άλλο την ζωή που σε καταδίκασαν να ζεις. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73’ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ  Τ Ω Ρ Α ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ.

(Nicolas Tz)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου