Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Προεκλογική δέσμευση Καμμένου:«Δε θα σας προδώσω, θα τιμήσω το λόγο μου!»


Μιλώντας στη Θεσσαλονίκη και ανεβάζοντας τους τόνους της πολεμικής εναντίον των δυο μεγάλων κομμάτων, ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» προειδοποίησε ότι το μετεκλογικό σκηνικό δεν θα συμπεριλαμβάνει ... διόδους διαφυγής. Είπε συγκεκριμένα:

«Θα είμαστε όλοι στις πύλες εξόδου της χώρας. Κανείς δε θα φύγει ούτε με ελικόπτερο, ούτε με αεροπλάνο. Όλοι θα πληρώσουν το τίμημα που τους αξίζει. Και όλοι θα επιστρέψουν ακόμα και το τελευταίο ευρώ που έχουν κλέψει από την Ελλάδα".

Κατήγγειλε τα αντισυνταγματικά μνημόνια που υπέγραψαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία εκτελώντας τα συμβόλαια των τοκογλύφων τραπεζιτών, φέρνοντας την απόλυτη δυστυχία στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αναφερόμενος στην επερχόμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που «μαγειρεύει» την είσοδο των Σκοπίων στη Βορειοατλαντική Συμμαχία ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ταυτίζονται απόλυτα με το βέτο Καραμανλή και κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πράξουν το ίδιο και να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους χωρίς πολλές περιστροφές.

Μιλώντας για τη δραματική οικονομική κατάσταση της χώρας που έχει οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας και 1.200.000 Έλληνες πολίτες εργαζόμενους στην ανεργία, υποσχέθηκε ότι δε θα επιτρέψει στους διάφορους Τζορτζ Σόρος, στα μέλη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και στα μέλη των διάφορων Στοών να κερδοσκοπούν σε βάρος της χώρας επιβάλλοντας το δικό τους καθεστώς που έχει σκοπό να οδηγήσει την Ελλάδα στην εξαφάνιση.

«Δε θα σας προδώσω. Θα τιμήσω το λόγο μου. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανοίγουν νέο κεφάλαιο στην ιστορία του τόπου αφού το βράδυ της 6ης Μάιου κλείνει οριστικά ο πολιτικός κύκλος της μεταπολίτευσης», τόνισε ο πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου