Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αδιόρθωτοι. Λίγες ώρες πριν την κάλπη ο Χρυσοχοίδης μοιράζει λεφτά στους συμμβούλους του


Δεκαπλάσιο επίδομα από των αστυνομικών στους συμβούλους του Χρυσοχοΐδη! 
Στα κεραμίδια ανέβηκαν οι αστυνομικοί όταν πληροφορήθηκαν ότι οι υπουργικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες πρόκειται να λάβουν εκλογικό επίδομα δεκαπλάσιο από το δικό τους.
Στην σχετική διαταγή που εκδόθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο καλύπτει οικονομικά τις δαπάνες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναφέρεται όπως μπορείτε να δείτε, ότι οι Ειδικοί Σύμβουλοι και...

μετακλητοί υπάλληλοι του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και των Υφυπουργών Λευτέρη Οικονόμου και Μανώλη Όθωνα, θα λάβουν όχι το επίδομα των 130 ευρώ (μικτά) αλλά αυτό που λαμβάνουν οι υπάλληλοι Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο σύμφωνα με τους συνδικαλιστές της Αστυνομίας, ξεπερνά τα 1.000 ευρώ καθαρά.
Όπως ήταν φυσικό η διαταγή αυτή διέρρευσε στους ένστολους του Μεγάρου της λεωφόρου Κατεχάκη, οι οποίοι εξοργισμένοι το κατήγγειλαν στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, που με την σειρά της εξέδωσε μια σκληρότατη ανακοίνωση.
H εξέλιξη αυτή υποχρέωσε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να δώσει εντολή στο προϊστάμενο του κλάδου οικονομικών να την αποσύρει και να εκδώσει δεύτερη, στην οποία να μην συμπεριλαμβάνονται οι σύμβουλοι και οι μετακλητοί υπάλληλοι των υπουργικών γραφείων.
Το BriefingNews εξασφάλισε αντίγραφο της πρώτης διαταγής στην οποία φαίνεται ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιχείρησε να εξασφαλίσει το υψηλότερο επίδομα του υπουργείου Εσωτερικών στους συνεργάτες του, αλλά και στους συνεργάτες των δύο υφυπουργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου