Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Επιμένει στη νοθεία των εκλογών Π. Καμμένος: "Ούτε νεκρός συνεργασία με τη ΝΔ"


   Αυτό που χρειάζεται πλέον η χώρα είναι μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού, τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και απέκλεισε εκ νέου κάθε ενδεχόμενο συνεργασία με τη ΝΔ.

Το «ούτε νεκρός» (για συνεργασία με ΝΔ) ισχύει, απάντησε σε σχετική ερώτηση, «δεν συνεργαζόμαστε με δοσίλογους», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος, ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι συμφωνούν μόνο στα οικονομικά. Διαφωνούμε, επεσήμανε, σε εθνικά θέματα, όπως πχ αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ, στα ελληνοτουρκικά και σε αυτό της λαθρομετανάστευσης.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, ένα κίνημα που γεννήθηκε μέσα από το διαδίκτυο, που έδωσε ελπίδα στον ελληνικό λαό, που θέλει να πάρει πίσω την Ελλάδα η οποία είναι σκλαβωμένη στους τοκογλύφους, στους τραπεζίτες και τα όργανά τους, έγινε κύμα, ένα μεγάλο τσουνάμι. Αλλαξε η μεταπολίτευση και τα κόμματα του παρελθόντος αποτελούν πλέον μια μειοψηφία που στηρίχθηκε σε προεκλογικό χρήμα. Οι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού για την παράδοση της κυριαρχίας της χώρας τελείωσαν, πλέον χρειάζεται κυβέρνηση εθνικού σκοπού και εμείς έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου