Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κεντρική ομιλία στην Αθήνα Καμμένος: «Οι προδότες δεν έχουν αύριο»

     H Ελλάδα δεν παραδίδεται και ο Παρθενώνας δεν υποθηκεύεται, είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του, απόψε, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κοντά στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε πολύ σκληρές εκφράσεις κατά των Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά, και έκανε λόγο για «προσκυνημένους που άνοιξαν την Κερκόπορτα του Μνημονίου» και για «συμμορία συγκυβέρνησης» που συναντήθηκαν στις μυστικές λέσχες της Μπίλντερμπεργκ για να γονατίσουν την Ελλάδα, όπως υποστήριξε.

«Μας είπαν ακροδεξιούς, αριστερούς και ουρά του ΠΑΣΟΚ, αλλά είμαστε μόνον Έλληνες ανεξάρτητοι», είπε.

Αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται και τόνισε ότι «λένε πως είμαστε επικίνδυνοι. Ναι, είμαστε επικίνδυνοι γι' αυτούς που έκλεψαν τους Έλληνες και υποθήκευσαν την Ελλάδα, είμαστε επικίνδυνοι για τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που νομίζουν ότι θα καθυποτάξουν τη λαϊκή βούληση».

Επιπλέον, δήλωσε ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν υπέγραψαν κανένα Μνημόνιο «ούτε στείλαμε επιστολή που να υποσχόμαστε ότι θα παραδώσουμε την πατρίδα μας» και χαρακτήρισε «προδότες της χώρας» τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προσθέτοντας:

«Οι προδότες σε αυτό τον τόπο δεν έχουν αύριο, να ετοιμάσουν τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα γιατί την Κυριακή το βράδυ είναι ανεπιθύμητοι για την Ελλάδα».

Χαρακτήρισε, επίσης, τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά «τοκογλύφους που δεν τους πιστεύει κανείς» και είπε ότι τις τύχες του λαού πρέπει να τις πάρουν στα χέρια τους οι Έλληνες.

«Δεν φτάνει η συγγνώμη του Βενιζέλου, δεν φτάνει η συγγνώμη, θα οδηγηθείτε όλοι στη Δικαιοσύνη και θα επιστρέψετε πίσω τα κλεμμένα που πήρατε από το μέλλον των παιδιών μας», υπογράμμισε, και είπε πως εάν κληθεί να κυβερνήσει, θα προτάξει τις ανάγκες της χώρας και μετά την εξυπηρέτηση του χρέους.

«Οι μισθοί και οι συντάξεις κινδυνεύουν από τους τοκογλύφους που θα μοιράσουν το βιός των Ελλήνων και όχι από εμάς. Πρώτα οι μισθοί, οι συντάξεις, τα σχολειά και τα νοσοκομεία και μετά το χρέος. Όταν μπορέσουμε θα το πληρώσουμε κι όχι όταν θέλουν αυτοί», υποστήριξε.

Αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά «πρόεδρο του κ. Συμπιλίδη» και τόνισε ότι η ΝΔ αυτή δεν έχει σχέση με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου που είπε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

«Μη μένετε στις ταμπέλες, ελάτε στους Ανεξάρτητους Έλληνες», είπε ο Πάνος Καμμένος κάνοντας άνοιγμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ

δεσμεύθηκε ότι θα δημιουργήσει ειδικές φορολογικές ζώνες στην ακριτική Ελλάδα, με τη φορολογία στο 5% τα πρώτα 10 χρόνια για όσους επενδύσουν αρκεί να προσλαμβάνουν Έλληνες εργαζόμενους.

Επίσης, υποσχέθηκε ότι δεν θα επιτρέψει να κατασχέσουν σπίτια οι εισπρακτικές εταιρείες από όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνειά τους, λέγοντας ότι «θα εργαστούμε σκληρά, θα πεινάσουμε, αλλά δεν θα παραδώσουμε σε κανέναν τοκογλύφο το βιός των Ελλήνων».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι «δεν φτάνει μόνον ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή, πρέπει να μεγαλώσουν κατά πολύ οι πτέρυγες του Κορυδαλλού» και υποσχέθηκε να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Τέλος, αναφερόμενος στους παράνομους μετανάστες, είπε ότι θα καλέσει την ΕΕ να πιέσει την Τουρκία με κάθε μέσο για να εφαρμόσει τη συνθήκη επαναπροώθησης λαθρομεταναστών.

«Εάν εντός 30 ημερών δεν την εφαρμόσει, θα δώσουμε σε όλους ταξιδιωτικά έγγραφα να τους ψάξουν στο Μόναχο, στο Παρίσι και το Λονδίνο», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Στο βήμα ανέβηκε μετά ο Γιάννης Δημαράς, ο οποίος είπε ότι «την Κυριακή όσο κι αν προσπαθούν να μας εκφοβίσουν να πούμε το μεγάλο μας ''όχι''». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου