Κυριακή 6 Μαΐου 2012

«Δεν δίνουν τα ψηφοδέλτια μας» «Παρατράγουδα» με ψηφοδέλτια AN.EΛΛΗΝΩΝ , ΣΥΡΙΖΑ

   Την εκλογική διαδικασία σε τέσσερα εκλογικά τμήματα της Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, υποστηρίζοντας ότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς ψηφοδέλτια του κόμματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προχώρησαν εκλογικοί αντιπρόσωποι του κόμματος, και η οποία έχει κοινοποιηθεί στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, δεν δίνονται ψηφοδέλτια στο 534 εκλογικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων, στο 1476 εκλογικό τμήμα Γαλατσίου, στο 2039 εκλογικό τμήμα Γλυφάδας και στο 238 εκλογικό τμήμα Κορωπίου.

Καταγγελία ότι δεν δόθηκαν ψηφοδέλτια του κόμματος του έκανε και  ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με μήνυμα του στην προσωπική του σελίδα στο facebook εφιστούσε την προσοχή στους ψηφοφόρους ότι  στο Διδυμότειχο έχουν σταλεί στους πολίτες ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία είναι προηγούμενων εκλογών. 

«Πιθανόν να έχει συμβεί και αλλού αυτό. Επειδή θα γίνουν ευφάναστοι προκειμένου να μειώσουν με κάθε τρόπο τους ψήφους μας, τα μάτια μας πάνω 14!» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου