Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Εντυπωσίασαν οι φυλές του ΠΑΣΟΚ στην συγκέντρωση - Πως έγινε η νοθεία το 2000 (video)

Στο ΠΑΣΟΚ τα κόλπα του 2000 δεν φαίνεται να τα έχουν ξεχάσει. Όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 "Έλληνες" επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.
Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β'Αθήνας, ξαφνικά πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.
Αντέδρασε "χλιαρά" τότε η ΝΔ (πάντα "χλιαρή"η ΝΔ...) εξέδωσε "μαύρη βίβλο" ή προσπάθησε να εκδώσει, εν πάση περιπτώσει τα είχε όλα τα στοιχεία: Φυλές από όλα τα μέρη του κόσμου, από το Πακιστάν, μέχρι τη Μολδαβία είχαν ψηφίσει ως Έλληνες πολίτες.
Πήγαιναν κι ερχόντουσαν δεκάδες επιβατικά αεροσκάφη από Κύπρο και από Βουλγαρία, αλλά και από μυστηριώδεις εταιρείες τσάρτερ σαν αυτές που χρησιμοποιεί η CIA για τις "δουλειές" της το Σάββατο πριν τις εκλογές και ολόκληρη την Κυριακή μέχρι που έκλεισαν οι κάλπες.
Πάλι έκαναν την εμφάνισή τους χθες οι φυλές αυτές. Περίπου 1500 Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Ινδονήσιοι, Γκανέζοι κλπ έδωσαν δυναμικό παρών στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ.
Όταν μιλούν τα βίντεο δε χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα. Το θέμα είναι εαν θα αντιδράσει ο "γηγενής" Ελληνας πολίτης και πως.
Έχει έρθει η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά.. Για πρώτη ίσως φορά η ψήφος ας έχει ως βάση το μυαλό και όχι το συναίσθημα, ή την προκατάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου